Verberg navigatie knoppen boven een dia:
Letter grootte:
Knop grootte:
Kijk tijd:
Overgangs-effect: in
 Verbied automatische start van muziek:
 Gebruik het volledige scherm voor een foto:

Frankrijk

Klik om de knoppen hierboven te tonen of te verbergen

In mei 2009 maakten we met onze VW camper een tocht door Frankrijk. Eerst bezochten we het Loiredal, waar we kampeerden in Candé sur Beuvron en Montsoreau. Daarna volgden we de kust van Bretagne waar we achtereenvolgens kampeerden in Trinité sur Mêr, Le Guilvinec, Camaret sur Mêr, Ploumanac'h en Pléhérel-plage bij Cap Frehel. Op de terugreis naar Nederland stonden we ook nog een paar dagen in Le Crotoy aan de baai van de Somme.
In mei 2010 gingen we weer met onze camper naar Frankrijk. Het thema was dit keer: Les Plus Beaux Villages de France, met name in het gebied van de rivier de Lot in de Midi-Pyrénées. We bezochten eerst een aantal plaatsen aan de westkust. Daarna reden we naar de Dordogne die vanuit 2 plaatsen verkend werd. Tot slot bezochten we een aantal mooie dorpen langs de de Lot.
In juni 2011, op de terugweg uit Spanje, bezochten we de westkust bij Étretat.
In mei 2012 maakten we met onze VW camper weer een tocht door Frankrijk. We bezochten de Ardèches, de Cévennes, de middellandse zee kust bij Agde, Carcassonne, de rivier de Ariège in de Pyreneeën en de Vercors.
In mei 2013 maakten we enige wandelingen bij Orange, voordat we verder trokken naar Spanje.
In mei 2016 bezochten we de Drôme en de Provence. We bezochten achtereenvolgens de plaatsen Grignan, Nyons, Vaison la Romaine, Gordes, Rustrel,Lourmarin, Valensole, Moestiers-Sainte-Marie, Banon, Montbruns-les-Bain, Le Poët-Laval en tenslotte Mirmande.
In mei 2017 bezochten we in de Ardèche Le Cheylard en Thueyts, in de Cévennes de Tarn en Meyrueis, in de Provence de Alpilles en in de Drôme Crest.


Klik op een kleine foto om een dia vertoning te starten. Ga naar het volgende album door op een blauw omrandde foto of op de groen pijl naar rechts te klikken of doe dat op een iPad of ander mobiel apparaat met een veeg naar links. Klik op de groene pijl omhoog om terug te gaan. Voor meer informatie klik op de Help knop links bovenin.

  • Kaart
  • Route in Google Earth
Ardeche
Ardèche
Bretagne
Bretagne
Cevennes
Cévennes
De_Lot
De Lot
Drome
Drôme
Dordogne
Dordogne
Loire_dal
Loire dal
Noord-Westkust
Noord-West kust
Provence
Provence
Pyreneeen
Pyreneeën
Rhone_dal
Rhone dal
Vercors
Vercors
Zuid-Westkust
Zuid-West kust

Sluit venster
Vorige dia (pijl naar links toets)
Speel/Stop (spatie balk)
Sluit dia en toon de index pagina (pijl omhoog toets)
Volgende dia (pijl naar rechts toets)
Klik hier om dit panorama te vergroten en er doorheen te schuiven Klik hier om dit panorama vergroot te zien op 360Cities.net    Meer informatie
Vorige dia (pijl naar links toets)
Speel/Stop (spatie balk)
Sluit dia en toon de index pagina (pijl omhoog toets)
Volgende dia (pijl naar rechts toets)