Home pagina van André Wolff

Introductie Overzicht laatste wijzigingen

Klik hieronder op de activiteit die U wil bekijken of gebruik de zoek functie:

search engine by freefind

website security

Disclaimer: Deze website heeft geen commercieel belang. De wandelroutes zijn gratis te downloaden omdat ik ze graag met U wil delen. Het is niet mijn bedoeling om op deze website zo veel mogelijk routes aan te bieden, op deze website staan alleen routes die ik zelf heb gelopen. De aangeboden GPX bestanden zijn altijd eigen nabewerkte tracklogs veelal gelopen aan de hand van tracks, beschrijvingen en/of plattegronden van derden. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met eventueel copyright van de originele maker. Mocht er echter ondanks mijn zorgvuldigheid toch een bestand op staan waarvan U denkt de auteursrechten cq. de eigendomsrechten te bezitten dan verzoek ik U vriendelijk hierover contact met mij op te nemen.
Terug

Welkom

U vindt hier de resultaten van onze hobby’s: wandelen, fietsen, langlaufen en bridgen. Voor Hetty komt daar nog bij tuinieren en voor mij software ontwikkelen en fotograferen.

Het grootste deel van deze site bestaat uit foto’s die tijdens onze eerste 3 hobby’s genomen zijn. Meestal is dat aangevuld met GPS track's die laten zien waar de tochten plaats vonden. Door bovenin op de link 'Foto's' te klikken krijgt het overzicht van alle foto’s te zien. Ik heb in mijn weblog beschreven hoe de foto representaties gemaakt worden.

De resultaten van mijn software ontwikkelingen kunt U ophalen van mijn software download pagina. U vindt daar programma’s om de kaarten voor het bridgen te schudden en om bridge club uitslagen op een website te zetten. Er zijn ook 2 programma’s beschikbaar voor het beheren van Uw beleggingen en er is een programma beschikbaar om Uw digitale foto’s te bekijken en bepaalde gegevens te wijzigen. Tot slot is er een programma beschikbaar voor het maken van back-ups van Uw PC.

 

Terug

Terug

Laatste wijzigingen