Rondreis in Anatolië, van Cappadocië naar de Middellandse Zee.

Van 7 tot 23 mei 2004 maakten wij de door SNP georganiseerde groepsreis in Turkije: Anatolië, van Cappadocië naar de Middellandse Zee. Een uitgebreide reisbeschrijving kunt U op de SNP website inzien.

De groep bestond uit 16 personen, onder de voortreffelijke leiding van Caroline van Ommeren van SNP. We vlogen via Istanbul naar Ankara, waar een bus voor ons klaar stond. In deze bus reden we van Ankara in zuid oostelijke richting naar Mustafapasja, waar we de eerste wandeltochten maakten. De bus bracht ons daarna eerst naar Nigde en vervolgens naar het plaatste Kizkalesi aan de zuidoost kust. Via de kustweg reden we naar Antalya vanwaar we terug naar Istanbul vlogen.

Kaart

Door op de bovenste knop te klikken, krijgt U een korte reisbeschrijving per dag te zien. Onder de beschrijving staat een knop die U naar de foto's van de betreffende dag voert.

De foto's zijn in een dia presentatie opgenomen, waarvoor een kabel of ADSL verbinding noodzakelijk is. Een scherm resolutie van 1024x768 of hoger is daarvoor ook een pr�.

Als U op een kleine foto of op de tekst onder die foto klikt, krijgt U een vergroting te zien en start er een dia voorstelling. Als de foto een panorama foto is, kunt U het gehele panorama bekijken door op de expand knop boven de foto te klikken en daarna door het panorama te scrollen. Gebruik de pijlen bovenin de getoonde pagina voor de navigatie naar foto's van dezelfde wandeling

De foto’s zijn gemaakt met een Olympus Olympus C-5050 camera. De panorama's zijn gemonteerd met de Autopano Pro software.

De foto's zijn in een webpagina gezet met het JAlbum programma met mijn JAlbum skin 'Slide show 4'. De gehele procedure is beschreven op mijn weblog.

Onder de kleine foto's staan twee links die U kunt gebruiken om te zien in welk gebied de foto's gemaakt zijn. De link naar Google Map kunt U altijd gebruiken, maar de link naar Google Earth kunt U alleen gebruiken als het Google Earth programma op Uw PC staat. Google Earth is een 3D interface naar onze aarde. U kunt het programma downloaden door op dit icoon te klikken: Download Google Earth logo

Als U muziek wil horen tijdens tijdens het bekijken van de foto's dan klikt U links boven op de knop Keer terug naar dit venster door op een PC of iPad op de tab 'Rondreis in Anatolië .. ' te klikken. Op de iPhone gaat U terug via de browser knop rechts onderin.

Weersverwachting
Ankara
Meer weer in Ankara