Hide slide navigation buttons:
Font size:
Button size:
Viewing time:
Transition effect: in
 Disable music autoplay:
 Use full screen for a picture:

Frankrijk

Click to show or hide the top-buttons

In mei 2009 maakten we met onze VW camper een tocht door Frankrijk. Eerst bezochten we het Loiredal, waar we kampeerden in Candé sur Beuvron en Montsoreau. Daarna volgden we de kust van Bretagne waar we achtereenvolgens kampeerden in Trinité sur Mêr, Le Guilvinec, Camaret sur Mêr, Ploumanac'h en Pléhérel-plage bij Cap Frehel. Op de terugreis naar Nederland stonden we ook nog een paar dagen in Le Crotoy aan de baai van de Somme.
In mei 2010 gingen we weer met onze camper naar Frankrijk. Het thema was dit keer: Les Plus Beaux Villages de France, met name in het gebied van de rivier de Lot in de Midi-Pyrénées. We bezochten eerst een aantal plaatsen aan de westkust. Daarna reden we naar de Dordogne die vanuit 2 plaatsen verkend werd. Tot slot bezochten we een aantal mooie dorpen langs de de Lot.
In juni 2011, op de terugweg uit Spanje, bezochten we de westkust bij Étretat.
In mei 2012 maakten we met onze VW camper weer een tocht door Frankrijk. We bezochten de Ardèches, de Cévennes, de middellandse zee kust bij Agde, Carcassonne, de rivier de Ariège in de Pyreneeën en de Vercors.
In mei 2013 maakten we enige wandelingen bij Orange, voordat we verder trokken naar Spanje.
In mei 2016 bezochten we de Drôme en de Provence. We bezochten achtereenvolgens de plaatsen Grignan, Nyons, Vaison la Romaine, Gordes, Rustrel,Lourmarin, Valensole, Moestiers-Sainte-Marie, Banon, Montbruns-les-Bain, Le Poët-Laval en tenslotte Mirmande.


Klik op een kleine foto om een dia vertoning te starten. Ga naar het volgende album door op een blauw omrandde foto of op de groen pijl naar rechts te klikken of doe dat op een iPad of ander mobiel apparaat met een veeg naar links. Klik op de groene pijl omhoog om terug te gaan. Voor meer informatie klik op de Help knop links bovenin.

  • Kaart
Ardeche
Ardéche
Bretagne
Bretagne
Cevennes
Cévennes
De_Lot
De Lot
Drome
Drôme
Dordogne
Dordogne
Loire_dal
Loire dal
Noord-Westkust
Noord-West kust
Provence
Provence
Pyreneeen
Pyreneeën
Rhone_dal
Rhone dal
Vercors
Vercors
Zuid-Westkust
Zuid-West kust

Expand panorama View expanded panorama at 360Cities.net    More Info
Previous slide (left arrow key)
Play/Stop (space bar)
Next slide (right arrow key)
Close window and show index (up arrow key)